Schriftelijke cursus ~ Maanfeesten leren vieren

INTRO:
Een waardevolle opleiding voor iedereen die zichzelf via de Maan verder wil ontwikkelen en het geleerde wil integreren in het dagelijkse leven. Deze schriftelijke cursus bestaat uit 15 lessen en een extra 16e toezending, waarvan de 1e en 2e les een algemene inleiding zijn om je vertrouwd te maken met de maan in haar totaliteit. In de andere 13 lessen komt er steeds één Maan aan de orde en houd je een eigen Maanviering. Een greep uit wat je zoal in deze schriftelijke Maanfeest cursus kunt verwachten zijn de onderwerpen: (1) de verschillende manen; (2) visualisatie; (3) een Cirkel; (4) de Maan en bijbehorende bomen; (5)Maan rituelen; (6) wierook; (7) divineren; (8) attributen wijden; (9) en vele ander zaken.

Bij iedere les horen zowel opdrachten als vragen. Op de vragen zijn niet altijd goede of foute antwoorden, maar vaak gaat het erom dat je je in een bepaald onderwerp verdiept en daar een standpunt in bepaalt. Alle geleerde handelingen, technieken en teksten zijn een prima manier om als Paganist en/of Heks aan je eigenontwikkelingsproces te gaan werken. Dit gaat gepaard met opdrachtjes die je dient uit te voeren, wat wij doen om de eigen werkzaamheid te activeren. Om magische handelingen te kunnen verrichten die je discipline, zelfvertrouwen en enige ervaring als basis te hebben. Bovendien is deze schriftelijke cursus een zeer brede basis voor het vieren van de Esbats. Door je voor de volle 100% te geven aan deze Maanfeest lessen zal het voor jezelf duidelijk worden, dat werken aan jezelf én voor jezelf een proces is waar je veel plezier aan kan beleven en wat iedere dag speelt.

 

ALGEMEEN:
Je ontvangt een persoonlijk lesschema. Voor iedere les heb je totaal één maancyclus van 29 of 30 dagen de tijd. Ná iedere Volle Maan stuur je (per post) je antwoorden op en heb je tot Nieuwe Maan vrijaf.

 

KOSTEN:
Het totale lesgeld bedraagt € 150,- all-incl.
Na ontvangst van je inschrijfformulier en lesgeld ontvang je een week voor de eerstvolgende Nieuwe Maan je persoonlijke lesschema en je eerste les.

 

TOELATINGSEISEN
Onze geadviseerde toelatingseisen om deze schriftelijke opleiding te kunnen volgen zijn: ● enkele jaren voortgezet onderwijs ● tenminste 18 jaar zijn ● een positieve instelling hebben.

 

OPGEVEN: (momenteel niet mogelijk)
Via het inschrijfformulier, welke je hier kunt downloaden.
Wanneer wij het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier en het lesgeld hebben ontvangen, bent je inschreven. Door in te schrijven verklaart de deelnemer voldoende kennis te hebben genomen van deze voorwaarden en hiermee akkoord te gaan.