Paganistische trainee-opleiding ~ De Heks in jezelf.

INTRO: Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf via de hekserij verder wil ontwikkelen en het geleerde wil integreren in het dagelijkse leven en werk. Voor die vrouwen en mannen (tussen de 18 en 81+) die een spiritueel ingesteld mens zijn. Tijdens deze Trainee opleiding krijg je veel informatie aangereikt en werk je gegevens uit welke wij je verstrekken en die je helpen op jou eventuele pad van een Paganistische leefwijze. Dit gaat gepaard met opdrachtjes die je thuis dient uit te voeren, wat wij doen om de eigen werkzaamheid te activeren. Want  om magische handelingen te kunnen verrichten dien je discipline, zelfvertrouwen en enige ervaring als basis te hebben. Bovendien krijgt inzicht in je persoonlijke veranderingsproces en in die van je studiegenoten. Een greep van wat je zoals in deze Trainee opleiding kunt verwachten zijn de onderwerpen: (1) wat is nu het verschil tussen Paganisten, Wicca en Hekserij; (2) mysteriereligie én geheimhouding; (3) werken met de elementen; (4) een pentagram; (5) de kabbala; (6) magie; (7) visualiseren; (8) jaarfeesten, sabbats en esbats (9) je eigen levensweg, verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen (10) en verder gaan we met de tarot werken, chanten, etc. Onze Trainee-opleiding wordt al vanaf 1996 jaarlijks gegeven - velen gingen je dus al voor. Het is een diepgaande en uitdagende cursus welke uit zowel theorie als praktijk bestaat.

ALGEMEEN: Er wordt bij MA-AN altijd les gegeven in kleine groepjes. De voordelen hiervan zijn dat je meer persoonlijke aandacht en leermomenten krijgt. Maar ook om te leren samenwerken, de groepsidentiteit beter kunt voelen en gemeenschappelijke doelstellingen te stimuleren binnen de groep.

DATA: De opleiding bestaat uit 11 avonden waarvan 10 lesbijeenkomsten én een Trainee ritueel. De lessen zijn om de 2 weken. Deze cursus "Trainee-opleiding ~ De Heks in jezelf!” start bij voldoende inschrijvingen in het voorjaar en in het najaar. Let op: de inschrijvingen voor deze opleiding zijn doorlopend, zorg dus dat je op tijd bent want vol is vol !

LESTIJDEN: Maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Dit met uitzondering van les 9, deze avond is van 18.00  tot ± 22.00 uur en zoals gebruikelijk het Trainee ritueel. De lesruimte is ½ uur van tevoren open, dus vanaf 18.30 uur.

ADRES: MA-AN lokaal te Heerenveen (vlakbij trein- & busstation)

KOSTEN: Het totale lesgeld bedraagt € 150,- dit is all-incl. het lesmateriaal, een consumptie én het ritueel. In de pauze is er koffie of thee. Alleen buiten kan er gerookt worden. Mobiele telefoontjes zijn in de lesruimte niet toegestaan.

TOELATINGSEISEN: Onze geadviseerde toelatingseisen om deze opleiding te kunnen volgen zijn:

  1. enkele jaren voortgezet onderwijs
  2. minimaal 18 jaar zijn
  3. een positieve instelling hebben.

OPGEVEN:
De eerstvolgende Paganistische Trainee Opleiding start in september 2019. Per groep worden er maximaal 12 deelnemers toegelaten, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier, welke je hier kunt downloaden. Wanneer wij het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier en het lesgeld hebben ontvangen, bent je inschreven. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst. Bij overschrijving van het maximale aantal deelnemers is de volgorde van binnenkomst van inschrijfformulier en betaling bepalend voor het verkrijgen van een plaats. Door in te schrijven verklaart de deelnemer voldoende kennis te hebben genomen van deze voorwaarden en hiermee akkoord te gaan.