Pagan Midzomer Kamperen 2018
Drenthe

voorwoord

Merry Meet!

Zoals bij de meesten bekend is, draagt MA-AN Fryslân na 15 jaar het Pagan Zomerkamperen te hebben georganiseerd het stokje over. Het is wel een beetje ons kindje waar we afscheid van moeten nemen, maar beseffen ook dat het voor beide onze tijd is geworden.

Het Pagan Zomerkamperen is bij onze opvolgers in goede handen en wij hebben er alle vertrouwen in, zodat we beide deze zomer zelf als gast kunnen genieten van dit Pagan Midzomer Kampeerweekend.

Om hen in alles enigszins tegemoet te komen hebben we voor dit jaar deze website beschikbaar gesteld zodat je de benodigde informatie ook hier kunt lezen en het inschrijfformulier kunt downloaden. We hopen op frisse, nieuwe invalshoeken van onze opvolgers en wensen hen veel succes!

Tot ziens in juni en Blessed Be

 

uitnodiging

Hierbij nodigen wij je uit om deel te nemen aan het 3-daags Pagan Midzomer Kampeer weekend midden in de bossen. Dit kampeerweekeind is voor iedereen die de Paganistische principes aanvaardt.

Lees onderstaande informatie en zeker ook de algemene voorwaarden goed door.

 

voorlopig programma:

  • vrijdag: tent opzetten, terrein verkennen, bijpraten, hout sprokkelen, zwemmen, wandelen, etc.
  • vrijdagavond: na de maaltijd de voorbereiding op het openingsritueel
  • zaterdagmiddag: uitleg over de gezamenlijke voorbereidingen van het grote zomerritueel
  • zaterdagmiddag, diverse workshops en een paganmarkt.
  • zaterdagavond: zomerritueel en aansluitend een groot feest rondom het kampvuur.

Mocht je iets voor de paganmarkt te koop willen aanbieden, neem dit dan samen met een plaid of tafeltje mee om uit te stallen. Wel vragen we nadrukkelijk om alleen spulletjes te koop aan te bieden die iets met paganisme en/of hekserij te maken hebben. Dit kan eigengemaakte koopwaar zijn, iets wat je toch niet meer gebruikt of op bent uitgekeken, maar voor een beginnende Pagan zeer waardevol kan zijn. Uiteraard houden we de verkoopprijzen reëel, zoals het echte pagans betaamt. We rekenen op een grote marktbezetting!

Om dit drie-daags Pagan Midzomer Kamperen weekend voor iedereen mogelijk te laten blijven zijn wederom de kosten slechts € 20,- per persoon gebleven.  Dit bedrag is inclusief administratiekosten en deelname aan al onze activiteiten. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis.  Een extra gift is ontzettend welkom! Deze wordt gebruikt om te zorgen dat we ook dit jaar weer uit de kosten blijven. Dit is echter geheel vrijblijvend.

Let op: om organisatorische redenen per tent één inschrijfformulier opsturen.

Honden en caravans/campers zijn niet toegestaan.  Een stenen toiletgebouw met gratis warme douches zijn aanwezig, net als een prachtige zwemplas en veel wandel mogelijkheden in het bos.

Opgave kan vanaf heden.
Weet, dat we ook dit jaar weer een maximum aantal deelnemers hanteren om het gezellig en overzichtelijk te houden - dus vol is vol!
Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van het inschrijfformulier en de datum dat je betaling is ontvangen.
Voor opgave kun je hiernaast het inschrijfformulier in Word downloaden, invullen en opsturen.
Door in te schrijven verklaart de deelnemer voldoende kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden welke gelden voor deze activiteit en hiermee akkoord te gaan, zie hiervoor en voor de annuleringsvoorwaarden hieronder.

Belangrijk: kijk onderaan de pagina voor de algemene voorwaarden, betalingen, inschrijving, annulering enzovoort.
Daar kun je ook kijken voor meer informatie over het digitaal ondertekenen van je inschrijfformulier.

Heb je vragen? Het e-mail adres van de nieuwe organisatie staat op het inschrijfformulier.

 

Tot ziens bij het Pagan Zomerkamperen in 2018!