Activiteiten

Wij bieden diverse 'All Inclusive' opleidingsvormen aan, mondeling en schriftelijk. Via het hoofdmenu kun je alle mogelijkheden bekijken.

Voor meer informatie en/of alle lesdagen, neem gerust contact met ons op.
Lees ook de extra info onderaan deze pagina.

 

EXTRA INFO

Als vrijwilliger van MA-AN Fryslân, zijn we Paganist, Heiden, Heks en/of Wicca. We respecteren door onze gezamenlijke liefde én verwantschap met de natuur, de rechten van ieder levend wezen en zijn ons terdege bewust van de wetten en van oorzaak en gevolg zoals die tot uitdrukking komen in wat wij in onze maatschappij met de natuur doen.

 

MA-AN Fryslân is een niet-commercieel Paganistisch Instituut.
Van alle door onszelf georganiseerde activiteiten & opleidingen trachten we de kosten zo laag mogelijk en de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Dit om iedereen in de gelegenheid te stellen hieraan mee te kunnen doen, zonder dat we het niveau uit het oog verliezen. Uiteraard mag je altijd een extra gift doneren, zodat we ook dit jaar uit de kosten kunnen blijven. Dit is echter geheel vrijblijvend.

Bij annulering voor aanvang van je eerste les volgt een restitutie van tachtig procent van het betaalde cursusgeld. Bij annulering daarna (dus na er gestart is met de cursus) kan er niet meer worden gerestitueerd.

 

Weet dat ieder rendement die onze vrijwilligers maken, ten goede aan diverse projecten - lees hier verder over onze projecten.